Den 1 september gick de första flyttlassen till Riksbyggens Brf Lokomotivet, som består av 48 bostadsrätter och är en del av första etappen i Västra Munktellstaden.
– Det är väldigt roligt att vi nu kan välkomna de första boende till Brf Lokomotivet. Projektet har blivit jättefint och det är inte utan stolthet som vi kommer att ta emot de första flyttlassen, säger Jonas Brändström, säljare på Riksbyggen Bostad.

De totalt 48 lägenheterna ligger fördelade på två huskroppar i ljusgrått tegel med fyra våningar vardera. Lägenhetsstorlekarna varierar från 35 till 86 kvadratmeter, ett till fyra rum och kök. Det finns fortfarande några få lägenheter till salu i Brf Lokomotivet.

– Under sommaren har försäljningen gått mycket bra och intresset för de lägenheter som finns kvar är stort. Brf Lokomotivet har ett perfekt läge vid Eskilstunaån med närhet till bland annat badhus, sportaktiviteter, kulturevents, museer och god mat, berättar Jonas Brändström.

Det finns en visningslägenhet som kan besökas på plats eller digitalt. För digital visning, följ denna länk: https://youtu.be/w6sER7pf3r4

Riksbyggen har, tillsammans med Eskilstuna Kommunfastigheter och RG Förvaltnings AB, fått i uppdrag att utveckla och uppföra totalt 400 nya bostäder i totalt tre etapper i den nya stadsdelen Västra Munktellstaden.


Inflyttningen firades med röda mattan och många ivriga köpare.

 


Innergården i tidig morgonsol med dess fina uteplatser.


Inflyttningspresent i en av lägenheterna den 1 september 2020.