Vi på Riksbyggen jobbar för fullt just nu på vår andra etapp i Västra Munktellstaden, vårt kommande projekt Brf Åstråket.

Kom och träffa oss och upplev läget!
Söndagen den 7 februari mellan kl. 11:00-12:00 finns vi på Riksbyggen på plats med visningstält vid vår tomt längs med ån i närheten av Västerbron.

Brf Åstråket
På första parkett vid Eskilstunaån planerar vi för Brf Åstråket. Rofyllda och moderna lägenheter i bostadsrättsform med närhet till stadens puls och lugnet vid ån. Här kommer vi erbjuda en ny verklighet med Å-sikt.
I den andra etappen bygger vi alldeles intill Eskilstunaån med endast promenadstråket mellan husen och vattnet. Här blir det två fristående byggnader om fyra våningar i ett eget kvarter, vilket ger en mycket trevlig boendemiljö med ljusa gårdar och fint ljusinsläpp.
Bostäderna är under planering och försäljningen har inte startat. Under projekteringen kan du som spekulant lämna en intresseanmälan. Du förbinder dig inte till något mer än att du försäkrar dig om att ta del av nyheter och tidig information. Detta innebär att vi i detta läge inte har några planskisser, priser eller dylikt att delge.

Läs mer på riksbyggen.se/astraket