Riksbyggen

I Västra Munktellstaden bygger Riksbyggen 48 bostadsrätter från 1-4 rum och kök. Ett modernt och bekvämt boende där alla lägenheter har balkong, uteplats eller rent av lyxig takterrass! Här bor du å-nära, granne med nya STIGA Sports arena och nya Munktellbadet. Bara ett stenkast bort på andra sidan Västerbron finns matbutik och annan service. Med andra ord – Här finns rum för hela livet! Planerad inflyttning 1 september 2020.

Läs mer här>>

Kommunfastigheter

Den övergripande målsättningen för Munktellstaden är att den ska bli en levande stadsdel med huvudinriktning mot kultur, idrott och fritid samt upplevelsenäring och kunskapsföretag. När vi nu får ännu ett tillskott av hyresrätter i området, precis bredvid ån, så bidrar vi till att möjliggöra målsättningen om en levande hållbar stadsdel. Vi erbjuder 1-4 rok. Att bo och leva i Västra Munktellstaden är att befinna sig i en nutida historia. Planerad inflyttning januari 2020, med start av uthyrningen tidig höst 2019.

Välkommen hit!

Läs mer här>>

RG Förvaltning

Precis i kanten av Eskilstunaån och i anslutning till Västerbron bygger RG Förvaltning 35 bostadsrätter och en lokal. Den vanligaste lägenhetsformen är 4:or i etage med rymliga uteplatser eller takterrasser samt balkong. Dessa är utformade lite som radhus fast i stan!
En yttre fasad med tegel som anspelar på områdets rika industrihistoria kompletteras med en mjukare innegård med entrébalkonger till lägenheterna på de övre våningarna.

Läs mer här>>

Klicka på respektive logga för att komma till projektets hemsida där du kan läsa mer och anmäla ditt intresse.